Kezdőlap

“Az ember és a természet egysége valamiféle ősi megbonthatatlan kapocs, amely ha részese lehetsz ennek az élménynek, lélekben visszahív a gyökerekhez.”
/ Makai Rita író/

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park

Két megye határán patakokkal szabdalt rét, melyek erdők öveznek így óvva a völgyet a világ zajától. Megnyugszik az ember lelke elfeledve a civilizáció búját- baját elmélyed, felvidul a látványban, amit a természet festett e csodás tájra. Így voltunk vele mi is, amikor először itt jártunk magával ragadta a képzeletünket, s bele álmodtuk mindazt, amit hosszú évek munkája eredményeként valósággá vált. A sásos vízállásos réten a Sárvíz patak táplálta tó vízét ringatja a szél, partján állatok legelésznek. Erdélyi mesteremberek kezét dicséri a vendégház ahol megpihenhet az ide látogató vendég. A táj valamint az épített környezet bemutatásán kívül a vidéki, természet közeli lét, életforma, megismerésére várjuk kedves vendégeinket, remélve hogy az itt eltöltött napok igazi testi – lelki feltöltődést jelentenek majd számukra. Vendégházunkat családi vállalkozásban családtagjaink közreműködésével működtetjük.

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
Székelykapu – Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park

A Kuruc- tó Horgász és Szabadidő park Győrváron Zala és Vas megye határán a 74-es út mentén Zalaegerszegtől 17, Vasvártól 9 km-re a Vasi Hegyhát tájegységben található. 9hektáron elterülő park magába foglal egy 2,6 hektár területű horgásztavat,amely jól kiépített stégekkel, gazdag halállománnyal várja a horgászat szerelmeseit. Éttermünk és annak fedett terasza leehetőséget kínál családi vagy céges rendezvények lebonyolítására,50 főig.

Kombinált tűzrakó kemencénkben hal és tájjellegű ételeket kínálunk. Mindezt szép természeti környezetben pihenni vágyó, mint az aktív pihenést választó vendégeinknek tartalmas programot kínálunk.
Várjuk kedves vendégeinket!

Kuruc-tó csapata

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
A Kuruc tó ősszel – Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park