Kezdőlap

“Az ember és a természet egysége valamiféle ősi megbonthatatlan kapocs, amely ha részese lehetsz ennek az élménynek, lélekben visszahív a gyökerekhez.”
/ Makai Rita író/

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park

Két megye határán patakokkal szabdalt rét, melyek erdők öveznek így óvva a völgyet a világ zajától. Megnyugszik az ember lelke elfeledve a civilizáció búját-baját elmélyed, felvidul a látványban, amit a természet festett e csodás tájra. Így voltunk vele mi is, amikor először itt jártunk magával ragadta a képzeletünket, s bele álmodtuk mindazt, amit hosszú évek munkája eredményeként valósággá vált. A sásos vízállásos réten a Sárvíz patak táplálta tó vízét ringatja a szél, partján állatok legelésznek. Erdélyi mesteremberek kezét dicséri a vendégház ahol megpihenhet az ide látogató vendég. A táj valamint az épített környezet bemutatásán kívül a vidéki, természet közeli lét, életforma, megismerésére várjuk kedves vendégeinket, remélve hogy az itt eltöltött napok igazi testi – lelki feltöltődést jelentenek majd számukra.
Vendégházunkat családi vállalkozásban családtagjaink közreműködésével működtetjük.

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
Székelykapu – Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park

A Kuruc- tó Horgász és Szabadidő park Győrváron Zala és Vas megye határán a 74-es út mentén Zalaegerszegtől 17, Vasvártól 9 km-re a Vasi Hegyhát tájegységben található. 9hektáron elterülő park magába foglal egy 2,6 hektár területű horgásztavat, amely jól kiépített stégekkel, gazdag halállománnyal várja a horgászat szerelmeseit. Éttermünk és annak fedett terasza leehetőséget kínál családi vagy céges rendezvények lebonyolítására, 100 főig.
Várjuk kedves vendégeinket!

Kuruc-tó csapata

Kuruc Tó Győrvár - Horgász és Szabadidő Park
A Kuruc tó ősszel – Kuruc Tó Győrvár – Horgász és Szabadidő Park